top of page

Joburi plătite bine sau cum să câștigi bani din fața calculatorului


Faci un curs de operator calculator și îți dublezi veniturile

Știm cu toții că jobul la care visăm nu ne va cădea din cer... DAR când vechile metode de ”vânătoare” a joburilor dau greș, ajungem să fim frustrați, rușinați, speriați că pierdem timpul și paralizați de frica de a ne bloca. Aici afli informații pe care sute de cursanți le-au folosit deja pentru a primi măriri de salariu, pentru a-și găsi jobul de vis și pentru a prelua controlul viitorului lor.

  • 80% dintre absolvenții noștri de la cursul de Operator calculator au trecut de la un job cu un salariu minim la un job cu un salariu mai mare cu 50%.

  • Alții și-au îmbunătățit randamentul lucrului la calculator

  • Alții au reușit să lucreze de acasă

Imaginează-ți, cum ar fi să treci de la o muncă istovitoare de 10-12 ore, la un program flexibil în care să-ți organizezi singur timpul și să economisești orele pierdute pe drumul dintre casă și servici?

Este nevoie doar de un calculator cu o conexiune bună la Internet și de aptitudinile tale. Avantajele obținerii unui astfel de loc de muncă sunt mai mult decât evidente.

Iată câteva exemple de joburi pe care le-ai putea accesa dacă ai avea cunoștințele necesare de calculator și o diploma de operator acreditata de Min.Muncii și Educației - operator introducere, validare și prelucrare date

- operator baze de date

- editor de conținut sau copywriter

- agent call center

- traducător - orice post în cadrul unei instituții publice

etc

Oferta de cursuri o găsiți pe site-ul nostru:

- pentru de la zero la mediu: https://www.aneodei.ro/curs-calculator


Comments


Recomandate
Recente
Urmareste-ne
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
Arhiva
bottom of page