Termeni si conditii

Furnizorul se obliga: 
a) Sa asigure suportul de curs pentru participanti si sa presteze serviciul conform structurii cursului.
b) Sa permita participarea Beneficiarului la examenul final, in conditiile legii. Examenul se sustine in 3 pana la 30 zile de la ultima sedinta de curs.

c) Dupa promovarea examenului sa elibereze Beneficiarului in termenul legal un Certificat recunoscut la nivel national acreditat de ANC (exceptie fac cursurile organizate la nivel de centru). Data eliberarii certificatului poate fi decalata in situatia in care Autoritatea Nationala pentru Calificari nu asigura distribuirea la timp a certificatelor catre Furnizor. In acest caz Furnizorul nu este raspunzator de intarziere.

Pentru ECDL zilele de testare se stabilesc la inceputul inceputul fiecarei serii de cursanti.
d) Data de incepere a cursului afisata pe site este estimativa. Furnizorul isi rezerva dreptul sa amane inceperea cursului pana la inscrierea unui numar minim de cursanti pentru grupa respectiva. Sunt cursuri la care comisia de examinare se organizeaza numai pentru un anumit numar de cursanti. 

Furnizorul se angajeaza sa anunte Beneficiarul telefonic in cazul decalarii cursului, precum si inainte de inceperea efectiva a cursului. Inscrierea este valabila numai pentru grupa si varianta de orar alese de Beneficiar si de comun acord cu Furnizorul. 

e) Sa respecte preturile si promotiile prezentate cursantilor. Taxa de examinare se plateste separat, cel mai tarziu in ultima ora de curs si este stabilita in functie de numarul minim de cursanti.

f) Sa respecte conditiile contractuale

Beneficiarul se obliga:

a) Sa responsabilizeze momentul rezervarii si inscrierii. 

a.1.) Anularea inscrierii cu pana la 5 zile inainte de inceperea cursului este posibila cu un comision de procesare de 20% din valoarea cursului platit la inscriere;

a.2.) Anularea inscrierii dupa perioada specificata la paragraful a.1.) nu mai este posibila.

b) Sa frecventeze programul de formare profesionala pe întreaga perioada;

c) Sa respecte normele privind protectia muncii;

d) Sa respecte conditiile contractuale.

 

Pentru cursul de Notiuni Fundamentele de Igiena: Persoanele care nu se prezinta la examenul programat vor plati o taxa de reprogramare de 40 ron.

Pentru celelalte cursuri taxa de reprogramare este taxa de examinare.

Furnizorul va emite proforma pentru plata si o va transmite prin e-mail la adresa completata in formularul de inscriere / rezervare. Factura fiscala se va emite dupa efectuarea platii. In cazul in care doriti factura in format tiparit, aceasta se poate transmite participantului la prima sedinta de curs. La preturile afisate NU se adauga TVA.

Cursuri de specializare de la nivel începător până la nivel avansat, pregătite de experți din domeniu și predate periodic - în sediul propriu.

Link-uri utile

Telefon: 0772 028 393

Locatie: Bucureşti, Nicolae Filimon, 5

Abonează-te la Newsletter

Rămâi aproape de ce e nou în materie de cursuri de specializare, abonându-te la știrile ANEODEi !

© 2015-2020 by ANEODEi - Centru de Formare Profesionala