top of page

Termenii și Condiții de Utilizare a site-ului www.aneodei.ro și a serviciilor oferite de MAC STORE CONCEPT și ANEODEi

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile de utilizare, deoarece vizitând și/sau utilizând site-ul www.aneodei.ro sunteți de acord cu acești termeni și condiții.
Vă recomandăm să citiți Termenii și Condițiile de utilizare la anumite intervale de timp, MAC STORE CONCEPT și ANEODEI rezervându-și dreptul de a le modifica frecvent și fără a anunța prealabil.

Se consideră utilizarea serviciilor MAC STORE CONCEPT și ANEODEI de la momentul folosirii platformei de înscriere sau de la momentul apelului telefonic până la primirea certificatului/ permisului/ adeverinței de absolvire / participare/ înscriere la cursuri.

Prin utilizarea efectivă a serviciilor se consideră că ați citit, înțeles și acceptat prezenții Termeni și Condiții.

Totodată, confirmați și acceptați faptul că MAC STORE CONCEPT și ANEODEI vor considera utilizarea de către dvs. a serviciilor ca o acceptare a Termenilor și Condițiilor începând cu momentul respectiv.

Politica de livrare și de anulare

Cumpărătorul poate alege cursuri la care să participe, utilizând interfața www.aneodei.ro

Furnizorul va emite o proformă pentru plată și o va transmite prin e-mail la adresa completată electronic în formularul de înscriere sau transmisă telefonic. Factura fiscală se va emite după prelucrarea plății. În cazul în care doriți factura în format tipărit sau electronic, la cerere, aceasta se poate transmite participantului la prima ședință de curs sau pe e-mail. La prețurile afișate NU se adaugă TVA.

Furnizorul se obligă: 
a) Să asigure suportul de curs pentru participanți și să presteze serviciul conform structurii cursului online sau offline.
b) Să permită participarea Beneficiarului la examenul final, în condițiile legii. Examenul se susține în 1 până la 30 zile de la ultima ședință de curs.

Pentru ECDL zilele de testare se stabilesc la începutul fiecărei serii de cursanți.

c) După promovarea examenului să elibereze Beneficiarului în termenul legal certificatul de absolvire (excepție fac cursurile organizate la nivel de centru). Data eliberării certificatului poate fi decalată în situația în care Min. Muncii nu asigură distribuirea la timp a certificatelor către Furnizor. În acest caz Furnizorul nu este răspunzător de întârziere.
d) Data de începere a cursului afișată pe site este estimativă. Furnizorul își rezervă dreptul să amâne începerea cursului până la înscrierea unui număr minim de cursanți pentru grupa respectivă. Sunt cursuri la care comisia de examinare se organizează numai pentru un anumit număr de cursanți. 

Furnizorul se angajează să anunțe Beneficiarul telefonic în cazul decalării cursului, precum și înainte de începerea efectivă a cursului. Înscrierea și participarea la curs este valabilă numai pentru grupa și varianta de orar alese de Beneficiar și de comun acord cu Furnizorul. 

e) Să respecte prețurile și promoțiile prezentate cursanților. 

f) Să respecte condițiile contractuale

Beneficiarul se obligă:

a) Să responsabilizeze momentul rezervării și înscrierii. 

b) Plata taxei de participare la training, reprezintă confirmarea beneficiarului că dorește participarea la training și totodată, faptul ca beneficiarul a luat la cunoștință termenii și condițiile precum și ce anume include taxa de participare conform informațiilor afișate la fiecare curs în parte. Taxa de examinare se plătește separat, cel mai târziu în ultima oră de curs și este stabilită pentru fiecare curs în parte.

b.1.) Anularea înscrierii sau a participării cu până la 5 zile înainte de începerea cursului este posibilă cu un comision de procesare de 20% din valoarea cursului plătit la înscriere. 

În cazul în care Furnizorul a anunțat deschiderea cursului Beneficiarul nu mai poate anula înscrierea sau participarea la curs și pierde contravaloarea plătită. Cursantul își recuperează costurile decât dacă aduce în locul său un alt cursant.

b.2.) Anularea înscrierii sau a participării la curs după perioada specificată la paragraful b.1.) nu mai este posibilă.

b.3.) Anularea în cazul plății prețului într-o singură tranșă în condiții de ofertă pentru grupe cu număr minim de cursanți și fără drept de anulare, indiferent de motivele invocate nu este posibilă

b.4.) În cazul în care se eliberează adeverință de înscriere înainte de începerea cursului, nu se returnează valoarea plătită indiferent când începe cursul. 

c) Să frecventeze programul de formare profesională pe întreaga perioadă;

d) Să respecte normele privind protecția muncii;

e) Să respecte condițiile contractuale și termenii și condițiile - indiferent cum se face înscrierea ( electronic, la sediu sau telefonic )

Măsurile ANPC de informare a consumatorilor cu privire la soluționarea alternativă a litigiilor le găsiți aici: https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/257649?fs=e&s=cl

bottom of page