Termeni și Condiții:

Termenii și Condițiile de Utilizare a site-ului www.aneodei.ro și a serviciilor oferite de MAC STORE CONCEPT și ANEODEI

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile de utilizare, deoarece vizitând și/sau utilizând site-ul www.aneodei.ro sunteți de acord cu acești termeni și condiții.
Vă recomandăm să citiți Termenii și Condițiile de utilizare la anumite intervale de timp, MAC STORE CONCEPT și ANEODEI rezervându-și dreptul de a le modifica frecvent și fără a anunța prealabil.

Furnizorul se obligă: 
a) Să asigure suportul de curs pentru participanți și să presteze serviciul conform structurii cursului online sau offline.
b) Să permită participarea Beneficiarului la examenul final, în condițiile legii. Examenul se susține în 3 până la 30 zile de la ultima ședință de curs.

c) După promovarea examenului să elibereze Beneficiarului în termenul legal un Certificat recunoscut la nivel național acreditat de ANC (excepție fac cursurile organizate la nivel de centru). Data eliberării certificatului poate fi decalată în situația în care Autoritatea Națională pentru Calificări nu asigură distribuirea la timp a certificatelor către Furnizor. În acest caz Furnizorul nu este răspunzător de întârziere.

Pentru ECDL zilele de testare se stabilesc la începutul fiecărei serii de cursanți, la începutul pregătirii a fiecare 2 module.
d) Data de începere a cursului afișată pe site este estimativă. Furnizorul își rezervă dreptul să amâne începerea cursului până la înscrierea unui număr minim de cursanți pentru grupa respectivă. Sunt cursuri la care comisia de examinare se organizează numai pentru un anumit număr de cursanți. 

Furnizorul se angajează să anunțe Beneficiarul telefonic în cazul decalării cursului, precum și înainte de începerea efectivă a cursului. Înscrierea este valabilă numai pentru grupa și varianta de orar alese de Beneficiar și de comun acord cu Furnizorul. 

e) Să respecte prețurile și promoțiile prezentate cursanților.

f) Să respecte condițiile contractuale

Beneficiarul se obligă:

a) Să responsabilizeze momentul rezervării și înscrierii. 

b) Plata taxei de participare la training, reprezinta confirmarea utilizatorului ca dorește participarea la training și totodată, faptul ca utilizatorul a luat la cunoștință termenii și condițiile precum și ce anume include taxa de participare conform informațiilor afișate la fiecare curs în parte. Taxa de examinare se plătește separat, cel mai târziu în ultima oră de curs și este stabilită pentru fiecare curs în parte.

b.1.) Anularea înscrierii cu până la 5 zile înainte de începerea cursului este posibilă cu un comision de procesare de 20% din valoarea cursului plătit la înscriere. În cazul în care Furnizorul a anunțat deschiderea cursului iar Beneficiarul a confirmat prezența, acesta nu mai poate anula înscrierea, decât dacă aduce în locul său un alt cursant.

b.2.) Anularea înscrierii după perioada specificată la paragraful a.1.) nu mai este posibilă.

b.3.) În cazul în care se eliberează adeverință de înscriere înainte de începerea cursului nu se returnează valoarea plătită indiferent când începe cursul

c) Să frecventeze programul de formare profesională pe întreaga perioadă;

d) Să respecte normele privind protecția muncii;

e) Să respecte condițiile contractuale și termenii și condițiile - indiferent cum se face înscrierea ( electronic, la sediu sau telefonic )

Prin utilizarea efectivă a serviciilor se consideră că ați citit, înțeles și acceptat prezenții Termeni și Condiții. Totodată, confirmați și acceptați faptul că MAC STORE CONCEPT și ANEODEI vor considera utilizarea de către dvs. a serviciilor ca o acceptare a Termenilor și Condițiilor începând cu momentul respectiv.

 

Pentru cursul de Noțiuni Fundamentele de Igienă: Persoanele care nu se prezintă la examenul programat vor plăti o taxă de reprogramare de 40 lei

Pentru celelalte cursuri taxa de reprogramare este taxa de examinare.

Furnizorul va emite proformă pentru plată și o va transmite prin e-mail la adresa completată electronic în formularul de înscriere / rezervare. Factura fiscala se va emite după efectuarea plății. În cazul în care doriți factura în format tipărit, aceasta se poate transmite participantului la prima ședință de curs. La prețurile afișate NU se adaugă TVA.

Cursuri de specializare de la nivel începător până la nivel avansat, pregătite de experți din domeniu și predate periodic - în sediul propriu.

Link-uri utile

Telefon: 0772 028 393

Locatie: Bucureşti, Nicolae Filimon, 5

Abonează-te la Newsletter

Rămâi aproape de ce e nou în materie de cursuri de specializare, abonându-te la știrile ANEODEi !

© 2015-2020 by ANEODEi - Centru de Formare Profesionala