Cleaning Products

Curs Online - Live

Noțiuni Fundamentale de Igienă

       DESPRE CURS

Hotărârea de Guvern nr. 857/2011, publicată în Monitorul Oficial nr. 621, din 1 septembrie 2011 reglementează sancţiunile aplicabile în cazul nerespectării normelor de igienă.
Lipsa unui certificat de instruire privind însuşirea noţiunilor fundamentale de igienă se pedepseşte cu o amendă de la 500 lei la 1000 lei pentru persoanele fizice, respectiv cu amendă de la 5000 lei la 10.000 lei pentru persoanele juridice care angajează personal căruia îi lipseşte această atestare.

        CUI SE ADRESEAZĂ CURSUL?

Cursul se adresează persoanelor care lucrează într-unul dintre următoarele domenii de activitate:
– Servicii de producţie, depozitare, transport şi comercializare a alimentelor; inclusiv alimentaţie publică şi a colectivităţilor;
– Servicii de curăţenie în unităţi de asistenţă medicală, colectivităţi de copii şi tineri, unităţi de cazare, hoteluri, moteluri, cabane etc.;
– Producţia şi distribuţia apei potabile, inclusiv a apei potabile şi îmbuteliate;
– Servicii de îngrijire corporală;
– Servicii tip dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare

        CE SE STUDIAZĂ?

– Aplicarea normelor specifice fiecărui domeniu de activitate

        DURATA PROGRAMULUI

Este diferenţiată în funcţie de domeniul de activitate

        LOCUL DE DESFĂŞURARE

Curs Online și testarea la Sediul ANEODEi București - str. Nicolae Filimon nr.5, parter nr.1 - la 7 min de Metrou Crângași sau

La sediul beneficiarului în funcție de numărul de participanți

      DOCUMENTE NECESARE PENTRU ÎNSCRIERE
– Copie după actul de identitate al participantului

Cursul poate fi achiziționat de către instituțiile publice și prin intermediului PLATFORMEI SEAP / SICAP - Cod și Denumire CPV 80000000-4 Servicii de învățământ și formare profesională

Certificare Curs 


Certificat de absolvire emis de Direcţia de Sănătate Publică

____________________________________

Costul Cursului 

Pentru grupuri de peste 2 pers.: 100 Lei /pers.

Pentru grupuri de peste 25 pers: Pret 90 Lei /pers. 

Pentru grupuri de peste 30 pers: Pret 85 Lei /pers. 

Ofertă HORECA 28.06.-15.12.: Pret 80 Lei /pers 

    * pentru clienți nou înregistrați   

Preturile includ taxa de examinare si eliberarea certificatului

Cursul poate fi achizitionat de catre institutiile publice si prin intermediului PLATFORMEI SEAP

____________________________________

Rezervări locuri 08:30 - 20:30
Telefon fix: 0374 999 367

Telefon mobil: 0772 028 393

____________________________________

Desfășurare: Online / Live


Testare la Sediul ANEODEi București -

str. Nicolae Filimon, nr.5, parter nr.1 - 7 min de Metrou Crângași 

____________________________________

Autorizatie:

        FINALIZAREA PROGRAMULUI

Examen de absolvire în prezența comisiei de examinare desemnate de Direcția de Sănătate Publică. 

Până la eliberarea certificatului de către DSP se eliberează adeverință de absolvire care ține loc de certificatul final.

        CERTIFICAT

Certificat de absolvire emis de Direcţia de Sănătate Publică cu valabilitate 3 ani.

Eliberarea certificatelor se face de marti pana joi de la 12:00-16:00 

        COSTUL PROGRAMULUI DE FORMARE

Taxa de participare la curs este de 150 Lei

Pentru grupuri de peste 2 pers.: 100 Lei /pers.

Pentru grupuri de peste 25 pers: Pret 90 Lei /pers. 

Pentru grupuri de peste 30 pers: Pret 85 Lei /pers. 

Preturile includ taxa de examinare si eliberarea certificatului

scan AUTORIZATIE 2020.jpeg

        INFORMAŢII

Telefon: 0772 028 393;

E-mail: office@aneodei.ro

        Programele de instruire

             sunt structurate în 4 module în funcție de domeniu, astfel:

 

Modulul 1: Servicii de producţie, depozitare, transport și comercializare a alimentelor; inclusiv alimentaţie publică și a colectivităţilor.

- Nivelul I - Instruirea managerilor, șefilor de secție, directorilor pentru asigurarea calităţii etc., din unităţile cu profil alimentar (producţie, comercializare, depozitare, transport) şi din unităţile de alimentaţie, publică şi colectivă,

- Nivelul II - Instruirea operatorilor din industria alimentară și din unităţile de alimentaţie publică și colectivă și a vânzătorilor în funcţie de tipul de activitate (lapte și produse lactate, carne și preparate din carne și pește, pâine și produse de panificaţie, zahăr și produse zaharoase etc.).

- Nivelul III - Instruirea personalului de îngrijire din sectorul alimentar și din unităţile de alimentaţie publică și colectivă.

Modulul 2: Servicii de curăţenie în unităţi de asistenţă medicală, colectivităţi de copii și tineri, unităţi de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc.)

Modulul 3: Producția și distribuția apei potabile și producția apei îmbuteliate ( oferta personalizata )

- Nivelul I – Instruirea managerilor, șefilor de secţie, directorilor pentru asigurarea calităţii etc., din unităţile de producere și distribuţie a apei potabile, inclusiv îmbuteliate.

- Nivelul II - Instruirea operatorilor din unităţile de producţie şi distribuţie a apei potabile inclusiv apă potabilă îmbuteliată

- Nivelul III - Instruirea personalului de întreţinere şi reparaţii din unităţile de producţie şi distribuţie a apei potabile inclusiv apă potabila îmbuteliată.

Modulul 4: Servicii de îngrijire corporală (cosmetică, frizerie, coafură, manichiură, pedichiură, masaj etc.).

Hand Hygiene
Personal Hygiene
Sterilizing Gym
Woman with Paper Mask