Certificatele eliberate la absolvirea cursurilor au regimul actelor de studii și sunt recunoscute la nivel național de către Ministerul Muncii si Justitiei Sociale și de Ministerul Educatiei Nationale, conform Ordonanței Guvernului Romaniei nr.129 din 2000. 

Certificatele de absolvire vor fi eliberate în cel mult 30 de zile de la data absolvirii examenului. Întrucat aceste certificate au regimul actelor de studii, ele sunt tipărite de către Imprimeria Băncii Naționale a României la cererea Ministerului Muncii, urmand ca acestea să fie distribuite către firmele de training. Având în vedere că tipărirea certificatelor de absolvire nu este în controlul scolii noastre, vă rugăm să înțelegeti eventualele întârzieri în distribuirea certificatelor.

Program pentru eliberarea certificatelor: Lu-Vi: 11:00 - 16:00, Sa: 11:00 - 14:00

Certificatul se elibereaza titularului cu prezentarea cartii de identitate. În situaţii excepţionale, certificatul se eliberează unei persoane împuternicite, pe bază de procură autentificată de notariat/consulat

MODEL CERTIFICAT ABSOLVIRE

Cursuri de specializare de la nivel începător până la nivel avansat, pregătite de experți din domeniu și predate periodic - în sediul propriu.

Numar de Telefon: 0772 028 393

Locatie: str.Nicolae Filimon, nr.5, Bucureşti

Link-uri utile

Abonează-te la Newsletter

Rămâi aproape de ce e nou în materie de cursuri de specializare, abonându-te la știrile ANEODEi !

  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • White Facebook Icon
© 2015-2020 by ANEODEi - Centru de Formare Profesionala