Certificatele eliberate la absolvirea cursurilor au regimul actelor de studii și sunt recunoscute la nivel național de către Ministerul Muncii, Familiei și Egalitaţii de Șanse și de Ministerul Educatiei, Cercetării și Tineretului, conform Ordonanței Guvernului Romaniei nr.129 din 2000. Pentru recunoașterea internațională a certificatelor ANC  eliberate după finalizarea cursului este necesară apostilarea (recunoscute în țări semnatare ale Convenției de la Haga – 1961) sau supralegalizarea (recunoscute în țări nesemnatare ale Convenției de la Haga)

Certificatele de absolvire vor fi eliberate în cel mult 30 de zile de la data absolvirii examenului. Întrucat aceste certificate au regimul actelor de studii, ele sunt tipărite de către Imprimeria Băncii Naționale a României doar la cererea Ministerului Muncii, urmand ca acestea să fie distribuite către firmele de training ulterior. Având în vedere că tipărirea certificatelor de absolvire nu este în controlul nostru, vă rugăm să înțelegeti eventualele întârzieri în distribuirea certificatelor.

Cursuri de specializare de la nivel începător până la nivel avansat, pregătite de experți din domeniu și predate periodic - în sediul propriu.

Link-uri utile

Numar de Telefon: 0772 028 393

Locatie: str.Nicolae Filimon, nr.5, Bucureşti

Abonează-te la Newsletter

Rămâi aproape de ce e nou în materie de cursuri de specializare, abonându-te la știrile ANEODEi !

  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • White Facebook Icon
© 2015-2019 by ANEODEi - Centru de Formare Profesionala