top of page

Natalia, Contabil Junior

Aici am găsit îndrumare și am ales cursul de contabilitate. După curs am dat un test la o firmă și m-au angajat contabil junior. M-am descurcat cu ce am învățat la curs. Mulțumesc doamnei Diana pentru că a insistat foarte mult să înțelegem principiile contabilității.

Daniela, Dep.Comercial

Cursul de operator calculator m-a ajutat să avansez de la postul de referent comercial la șef departament comercial. Acum pot să lucrez rapoarte și să verific situații de vânzări complexe. Cu acest curs am crescut încrederea în forțele proprii și am obținut stabilitate financiară.

Tibi, psiholog

Am sunat să mă 

înscriu la un curs cu plată și secretara și-a dat seama că mă încadrez în proiectul cu gratuitate. Wow! Super! Am făcut Inspector resurse umane: interactiv, constructiv, mediu plăcut.

cursuri autorizate
Smiling Man

Bogdan, student

Profesoara m-a făcut să înțeleg materia, iar la final am obținut o diplomă recunoscută. Având în vedere că nu mai există job fără calculator sunt încrezător ca voi găsi repede să mă angajez.

Portrait

Vileta, Title

Totul este practic, profesoara este expert contabil cu experiență în domeniu, cu experiență pedagogică. Contabilii buni sunt la mare căutare. Iar aici chiar devii unul bun. 

Middle Aged Woman

Maria, HR

Aici am găsit o echipă pozitivă, am găsit un nou început. Am făcut cursul de resurse umane. Îmi place comunicarea și vreau să lucrez cu oamenii, să-i ajut. Cursul m-a pus la punct cu toate informațiile pentru a profesa în domeniu.

bottom of page