top of page

Motiv sa te upgradezi

Bun venit tuturor !

Pentru ca esti o persoana valoroasa, activa, curioasa, dornica sa te informezi sigur te-ai intrebat ce iti doresti pentru viitorul tau profesional. Toti vrem sa avem un job care sa ne placa, unde sa fim apreciati si, bineinteles, sa fie bine platit. Asta nu se intampla decat daca invatam, ne informam, actionam. Am cateva propuneri care sa va ajute in demersurile voastre:

Daca ai terminat studiile superioare si este ceea ce iti place nu-ti ramane decat sa urmezi cursuri de specializare. In orice domeniu poti sa te upgradezi facand cursuri adiacente studiilor tale care te vor face sa cresti profesional. Si foarte important este sa ai competente digitale.

Cele mai multe joburi de pe piata fortei de munca cer cunostinte de calculator. Toate activitatile dintr-o companie se desfasoara cu ajutorul calculatorului avantajand economia de timp si efort.

Daca esti student ideal este sa faci in paralel cu partea teoretica, aplicatiile practice. Asa ceva poti face in Centrul ANEODEi la cursul de contabilitate primara si finaciara. Un angajator va fi dornic sa te angajeze daca ai o diploma de licenta si o diploma de specializare pentru ca stie ca ai lucrat si practic, stie ca ai facut aplicatii practice intr-un cadru educational, sub indrumarea unui profesor acreditat.

Daca ai terminat liceul si nu doresti sa faci o facultate poti sa urmezi cursuri de calificare ( lunga durata ) sau perfectionare ( scurta durata ) care se finalizeaza cu o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei care te va ajuta sa te angajezi foarte repede ( angajatorii sunt foarte interesati de angajati calificati).

Daca esti la liceu poti sa vii in Centrul ANEODEi sa inveti prin aplicatii practice tot ce-ti trebuie pentru a sti sa operezi pe calculator si IN PLUS poti sa obtii diploma ECDL (intr-un centru de testare ) care se echivaleaza cu examenul de la BAC.

Imi doresc sa te ajute aceste cateva aspecte prezentate mai sus, in cazul in care te-ai decis sa pornesti pe acest drum.

Si... atentie! Nu lasa pe nimeni sa te intoarca din drumul tau!

Comments


Recomandate
Recente
Urmareste-ne
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
Arhiva
bottom of page